«همسایگان عزیز! بابت سروصدا و مزاحمت ایجاد شده از شما پوزش می‌خواهیم.» این جمله را بارها بر سر در محل‌های ساخت و ساز دیده‌ایم. کارفرمای پروژه از دیگران به خاطر آلودگی صوتی ناشی از کار عذرخواهی می‌کند اما کسی که بیشتر از همه در معرض این صداها قرار دارد، کارگری است که با آن ابزار کار می‌کند؛ در صورتی که از گوشی صداگیر نیز استفاده نکند، این صداها می‌تواند در طولانی مدت آسیب جدی ای به گوش‌های او وارد کند.

مراقبت از گوش‌ها همواره مهم است. اما زمانی که در معرض آلودگی صوتی هستید، این اهمیت دوچندان می‌شود. محافظت از گوش‌ها در برابر صدای بیش از حد بلند، با گوشی صداگیر به سادگی امکان پذیر است. اگر با ابزارآلاتی مانند دریل یا ابزار تخریب کار می‌کنید، با سلاح گرم تمرین می‌کنید، در مجاورت ماشین آلات پرسروصدا هستید یا جزو خدمه‌ی باند فرودگاه‌ها هستید، استفاده از صداگیر برای محافظت از گوش شما الزامی است.

گوشی صداگیر

چه صدایی آسیب زننده است؟

چند نشانه وجود دارد که با آنها می‌توانید متوجه شوید صدایی که در معرض آن هستید به گوش شما آسیب می‌رساند یا خیر.

·         در جایی که این صدا وجود دارد، صدای خود را نمی‌شنوید و نمی‌توانید صحبت کنید. صدای دیگران نیز به گوشتان نمی‌رسد.

·         صدا باعث ایجاد درد در گوشهایتان می‌شود.

·         گوشهایتان بعد از شنیدن صدا زنگ می‌زند.

·         بعد از اینکه محل صدا را ترک کردید، صداهای دیگر را به صورت خفه می‌شنوید.

به طور کلی گفته می‌شود صدایی که از 85 دسی بل بلند تر باشد، صدای آسیب زننده است. برای اینکه درک بهتری داشته باشید، خوب است دسی بل برخی از صداهای معمول را بدانید.

·         صدای خش خش برگ‌ها، نجوا کردن و موسیقی آرام: 30 دسی بل

·         سروصدای معمول داخل خانه: 40 دسی بل

·         گفت‌وگوی معمولی: 60 دسی بل

·         صدای جاروبرقی: 75 دسی بل

·         ترافیک سنگین، ماشین چمن زنی، رستوران شلوغ: 80 تا 89 دسی بل

·         اره برقی: 106 تا 115 دسی بل

·         شلیک تفنگ: 140 دسی بل

انواع گوشی صداگیر

گوشی‌هایی که داخل مجرای داخلی گوش قرار گرفته و به آنها Ear Plug می‌گویند و گوشی‌هایی که دور لاله ی گوش قرار می‌گیرد و Ear Muff نام دارد. گاهی برای محافظت بیشتر لازم است از هر دو گوشی به طور همزمان استفاده کرد.

مزیت Ear Plug این است که محافظت بالاتری در برابر صدا تامین می‌کند و صداهای بلندتری را پوشش می‌دهد زیرا داخل گوش قرار می‌گیرد و به کلی منفذ عبور صدا را مسدود می‌کند. در حالی که Ear Muff برای صداهای ضعیف تر مناسب است و از طرفی روی گوش راحت تر مستقر می‌شود. البته تنها کاربرد گوشی صداگیر برای استفاده هنگام کار نیست. اگر می‌خواهید با دقت و تمرکز بالا مطالعه کنید و در جایی که هستید شرایط آن فراهم نیست، می‌توانید یک گوشی صداگیر روی گوش خود بگذارید و از مطالعه در سکوت لذت ببرید.

همچنین کسانی که به علت حساسیت بالا به صدا از بی‌خوابی رنج می‌برند، با استفاده از گوشی صداگیر خواب راحتی را تجربه خواهند کرد.

انواع گوشی صداگیرانواع گوشی صداگیر

 

نتیجه گیری

به سلامت گوش خود اهمیت دهید. قرار گرفتن در معرض صداهای بلند به مدت طولانی ممکن است قدرت شنوایی را برای همیشه از شما بگیرد. اگر در محل کار شما وجود چنین صداهایی طبیعی است، بدون گوشی صداگیر در معرض صدا قرار نگیرید.

 

 


گاه تجهیزات آتش نشانی و انواع لباس کار ·         ,گوشی ,صداگیر ,صدای ,استفاده ,معرض ,گوشی صداگیر ,·         صدای ,قرار می‌گیرد ,آسیب زننده ,برای محافظت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

yir69hit shop منبر کرتی بازاریابی تهران همه چی موجوده لوتوس hhfa doctor beauty آموزش جامع کسب درآمد از اینترنت پانک 4